Voordelen warmtenet

Comfortabel

Warm water voor de radiatoren en vloerverwarming is altijd meteen beschikbaar. Het water in je keuken en badkamer heeft altijd de juiste temperatuur. Kortom: meer comfort!

Veilig

De installaties en leidingen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Het warmtenet wordt de klok rond bewaakt en technici verhelpen eventuele storingen meteen.

Zekerheid van levering

Bij warmte@zuid laten we niets aan het toeval over om je warmtelevering te garanderen. Komt er toch een storing aan het warmtenet of aan het onderstation in je gebouwblok, dan verhelpen wij die meteen. Jij betaalt hiervoor geen herstellingskosten. Is er een storing aan jouw afleverset of verder op in de binneninstallatie, dan contacteer je daarvoor je eigen installateur.

Ruimtebesparend

De afleverset in jouw meterkast of berging is kleiner dan een verwarmingsketel. Ook een afvoerkanaal voor rookgas is niet nodig. Je bespaart dus ruimte.

Duurzaam

Met dit systeem worden minder broeikasgassen uitgestoten dan via individuele aardgasgestookte cv-ketels. Dat is beter voor het milieu, nu en later.