Aansluiting

Overeenkomst tot levering

Kom je in een woning op Nieuw Zuid wonen? Meld je dan zo spoedig mogelijk bij ons aan. Bij voorkeur tot uiterlijk 1 week voor de datum van je sleuteloverdracht.

Wil je hiervoor contact met ons opnemen? Dat kan via het telefoonnummer 078 35 35 37. Dan zorgen wij ervoor dat je op tijd kan genieten van warmte en warm water.

Om een warmteaansluiting in dienst te stellen, volg je de volgende stappen:

  1. Print het document overeenkomst tot aansluiting*, vul het samen met de gebouwbeheerder of syndicus van je gebouw in en teken voor akkoord.
  2. Print het document overeenkomst tot levering*, vul het in en teken voor akkoord.
  3. Stuur ons meteen de beide formulieren per mail aan warmteagent@fluvius.be of per post naar warmte@zuid, t.a.v. de warmteagent, Boombekelaan 14, 2660 Antwerpen-Hoboken.

Zodra de beide formulieren in ons bezit zijn, ontvang je een bevestiging met ingangsdatum van de warmtelevering, de meterstanden en het maandelijks voorschotbedrag.

*Je kan de gedrukte formulieren ook aanvragen op 078 35 35 37.

Download overeenkomst tot aansluiting (pdf) | Download overeenkomst tot levering (pdf)

Wijziging aansluiting

Wil je jouw aansluiting wijzigen? Bijvoorbeeld omdat je de hoeveelheid warm water wilt verhogen?

Neem contact op met de warmteagent op 078 35 35 37 of via warmteagent@fluvius.be om hem de gewenste wijziging door te geven. Hij bekijkt samen met jou welke stappen je moet ondernemen om deze wijziging te realiseren.

Verhuizen

Op de dag dat je de sleutel krijgt of op de dag dat je de sleutel aan de nieuwe bewoner of de verhuurder geeft, volg je de volgende stappen:

  1. Noteer samen de meterstanden van de warmtemeter.
  2. Print het document overeenkomst tot aansluiting’, vul het in en teken allebei voor akkoord.
  3. Stuur ons meteen het formulier per mail aan warmteagent@fluvius.be of per post naar warmte@zuid, t.a.v. de warmteagent, Boombekelaan 14, 2660 Antwerpen-Hoboken.

Ben jij de vertrekkende klant dan ontvang je op je nieuwe correspondentieadres een eindafrekening.

Ben jij de nieuwe klant print dan het document overeenkomst tot levering*, vul het in en teken voor akkoord. Stuur ons het formulier meteen per mail aan warmteagent@fluvius.be of per post naar warmte@zuid, t.a.v. de warmteagent, Boombekelaan 14, 2660 Antwerpen-Hoboken.

Zodra het formulier in ons bezit is, ontvang je een bevestiging met ingangsdatum van de warmtelevering, de meterstanden en het maandelijks voorschotbedrag.

Download overeenkomst tot aansluiting (pdf) | Download overeenkomst tot levering (pdf)